FINALITZADA LA 5a CURSA MARXA SANT SILVESTRE L’ALDEA

L'Aldea primer poble en obrir tot un seguit de curses urbanes fins l’últim dia de l’any

Amb una altra edició de la cursa Sant Silvestre finalitzada i amb la sensació de haver fet un treball molt digne, tota la organització i tots els voluntaris, ens sentim molt satisfets per haver-ho fet possible un any més. Per haver fet possible oferir un producte modest però de bona qualitat. Hem consolidat una cursa que ja és pot posicionar al costat de qualsevol cursa “deu mil” del nostre territori, amb un bon equip organitzatiu, amb un recorregut obert i vistós i amb una bona participació tant de corredors com de caminadors locals i forans.

Uns 140 participants entre la cursa, la marxa i la cursa dels benjamins, van córrer pels camins i carrers del nostre poble, gaudint d’un matí d’esport i de molts reptes personals. Des de la regidoria d’Esports donem les gràcies als voluntaris i col·laboradors, però de veritat sense ells no ho podríem fer possible, per tant un any més moltes gràcies a tots. També una sincera felicitació a tots els corredors, corredores, caminadors i caminadores per vindre a participar un any més a la cursa marxa Sant Silvestre de l’Aldea.

I com no, felicitar a tots els guanyadors de les diverses categories, als corredors locals, als més petits que van fer una gran cursa, i a tots els que varen ser afortunats a la rifa patrocinada pels comerços de l’Aldea.
Fins la pròxima Sant Silvestre 2016!!!

GALERIES FOTOGRÀFIQUES:                               CLASSIFICACIONS PUNXA AQUÍ

Athletic Events

Google+

Facebook Casal de Joves l'Aldea





Imatges del tema creades per kevinruss. Amb la tecnologia de Blogger.