Finalitzada la 4ª Cursa Sant Silvestre 2014


                                    L'ALDEA SANT SILVESTRE 2014 


Un any mes la cursa Sant Silvestre de l’Aldea acaba materialitzant el seu principal repte, aconseguir una gran jornada d’esport i germanor. Un total de 170 participants entre la marxa i la cursa, s’han atrevit a sortir aquest diumenge 28 de desembre amb unes condicions meteorològiques molt adverses pel fort vent, i que no els ha impedit complir els seus objectius. Els de la marxa, recórrer els 6 quilòmetres establerts i els de la cursa, acabar els 10 quilòmetres amb bon temps, o simplement completar el recorregut amb la seva totalitat, cosa que aporta molta satisfacció personal.
L’organització ha estat impecable com cada any, encara que sempre hi ha petits detalls a corregir i algun error imprevist, coses que entren dins els paràmetres que comporta organitzar un event d’aquestes característiques. Els voluntaris han fet un treball fantàstic, a l’altura de l’esdeveniment, tant el personal que sempre col•labora amb la cursa ,com els nois de les quintes. Aquest any han estat ajudant amb les tasques de control i avituallaments les tres quintes,(95, 96 i 97). Moltes gràcies a tots nois!!!

Els patrocinadors, tant els comerços del poble, com els de fora,han aportat a la cursa obsequis i regals per al sorteig ,cosa que l’organització agraeix de veritat, sense ells tampoc podria sortir be aquesta diada.
Els corredors i caminants, els protagonistes d’aquest dia, cada cop amb mes nivell i mes ganes de participar en aquesta cursa. Aquesta edició de la cursa la sorpresa ens l'han donat els mes petits “la cantera”, un grapat de noiets que estaven a la marxa però que la van fer tota corrent i divertint-se fins arribar a la meta, això ens revela un bon nivell i un bon treball de base. Res més, felicitats a tots els participants, tant als de la marxa com els de la cursa, felicitar a tots els guanyadors, els de la general, els de les respectives categories i en especial als guanyadors locals, tant en categoria masculina com en categoria femenina.

 Felicitats a tots!!!! I fins la pròxima Sant Silvestre 2015




Classificacions punxa aquí
 galeria fotogràfica
 
Imatges del tema creades per kevinruss. Amb la tecnologia de Blogger.