3ª EDICIÓ CURSA-MARXA SANT SILVESTRE DE L'ALDEA


 Per tercera vegada consecutiva finalitzem l'any a l'Aldea amb allò que ens agrada tant, res més enllà que fer esport amb els amics, familiars i coneguts, tots junts corren pels carrers del poble.
La Cursa-Marxa té aquest propòsit, passar un bon matí d'esport i bones vibracions per acabar l'any.

Aquest any hi ha hagut novetats pel que fa a organització i control de cursa. Han estat millores per poder donar una major qualitat amb tot el tema dels cronometratges dels participants, i dels obsequis per als corredors, així hem pogut donar samarreta conmemorartiva de la cursa i de la marxa, a mes del detall de la bossa a tots els corredors.

La participació ha estat molt bona, com tots els anys. Han participat sobre unes 200 persones entre les dues modalitats,fent així un gran pelotó d'esportistes a la sortida de la prova.El circuit va ser bastant tècnic, fent un bucle pel barri de l'estació, després va baixar cap a l'ermita i també va passar per la Raval de Fesol per fer cap al barri de l'Hostal on hi havia un altre bucle, i d'aquí ja enfilar l'Avinguda Catalunya fins a la línia d' arribada.

 Des de l'organització creiem que ha estat una cursa, amb aspectes millorables, però amb un bon servei donat a tots els participants. Cada any ens visiten corredors d'altres comunitats autònomes, i ens fan saber el bé que s'ho han passat corrent pel nostre poble, per això seguirem treballant per millorar i consolidar aquesta prova tan representativa del nostre poble, tant per als corredors locals com per a tots aquells els que ens visiten de fora.

Volem agrair a tots els voluntaris, que ens han ajudat desinteressadament a controlar i vigilar tot el recorregut de la cursa, a mes dels que han estat amb la preparació dels obsequis, també a la gent que ha estat als avituallaments i a tots els que d'una manera o altra han col·laborat i participat en aquest esdeveniment esportiu.


CLASSIFICACIÓ CURSA "PUNXA AQUÍ"

 FOTOS CURSA "atlethics events"
 
FOTOS CURSA "Seve"

Imatges del tema creades per kevinruss. Amb la tecnologia de Blogger.